Nya mål i spåret

Det kan vara solen, det kan vara den förbättrade konditionen eller så är det bara flyt men den här veckan har benen känts lätta i spåren. Den känslan får gärna stanna kvar till Vårruset nästa vecka.

För att inte bara stirra mig blind på vågen i väntan på att nå min målvikt där (det är riktigt segt nu på slutet) så låter jag den ta det ta den tid det tar och fokuserar på mitt senste träningsmål: sommaren 2010 ska bli sommaren då jag springer min första mil.

Och för att verkligen se till att det blir gjort så anmäler jag och några utav mina kollegor oss till iFORM-loppet den 11 augusti.


Schema Träningens dag

Äntligen har de släppt tiderna för de olika aktiviteterna i Rålis på Träningens dag på lördag. Här finns programmet.

Jag ska hinna med följande:

12.20-13.00 Afropowerdance® med ToppHälsa
13.00-14.00 Löplek med Running Sweden

Innan passen börjar ska jag kolla in styrketräningstältet också. Hade gärna velat gå på en workshop kl 16 om funktionell träning, men tiden räcker tyvärr inte till.

Men bäst av allt just nu är att jag är frisk igen!

Vill, men ska inte

Jag är sjuk! Inte så sjuk att jag kan ligga däckad i sängen och veta att det snart kommer att gå över, nej jag är förkyld. Det kliar i halsen, näsan rinner och nyser. Men mest kliar det i kroppen. Jag vill träna.

Ska inte träna för jag vet ju att det bara skulle dra ut på hela sjukdomsförloppet. Förkylningar kommer aldrig passande, men nu känns den extra irriterande eftersom det bara är två veckor kvar till Vårruset. Ikväll är sista träningen med xtravaganza inför det och jag kommer att missa den.

Får trösta mig med att jag fick till en väldigt bra runda på den backiga femkilometaren i Skatås under min Göteborgsvistelse i helgen.

Aldrig tidigare har det hänt att jag tagit med mig träningskläder när jag åkt iväg någonstans, men det kommer jag att fortsätta med nu. Det var kul att springa i nya omgivningar och dessutom fick jag med mig sällskap på lördagsmorgonen.


Träningens dag

Nu tränar inte jag på Friskis&Svettis, men jag kommer att göra det den 22 maj. Då ska de fira Träningens dag med massa gratis träningsaktiviteter såväl ute som inne.

Hoppas på sol och uteträning den dagen!


RSS 2.0